Vi söker Sveriges mest pedagogiska verksamhetssamordnare

Har du någonsin funderat över vem som målat Guldbron, den 140 meter långa och 45 meter breda Slussenbron i Stockholm som diskuterats så mycket och så länge? Det var vi som fick det uppdraget, faktiskt för att det var så utmanande; korrosion, slitage, friktion, miljöfrågor, färgval, timing och mycket mer. Det är mycket som behöver finnas på plats i ett företag för att kunna ta sig an sådana uppdrag och nu söker vi dig som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på verksamhetsstyrning och uppföljning.

 

Vem vi tror att du är

Om du är vår nästa kollega så kommer du att arbeta nära vår vd och ledningsgrupp, men lika mycket på våra stationer runt om i landet. Det betyder att du behöver vara självgående, vara bra på att prioritera och ta egna initiativ. Ibland kan dina pedagogiska egenskaper sättas på prov, för vi är många som mest är intresserade av att ta fram den bästa lösningen till våra kunder. Vi är inte lika bra på verksamhetsstyrning och behöver dig helt enkelt för att kunna fortsätta göra ett bra jobb. Om du är den vi söker är du dessutom duktig på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

I stora drag är det här vad som skulle stå i din befattningsbeskrivning:

  • Bidra till utvecklingen av ekonomisk styrning och uppföljning av företaget
  • Bidra vid avtalsskrivningar och utvärdering av anbud och avtal
  • Styra och utveckla verksamheten i kvalitet- och miljöfrågor
  • Arbeta med tillstånds- och anmälningsärenden samt miljörapporter
  • Bevaka och tolka aktuell miljölagstiftning
  • Stötta verksamheten med att planera och utföra riskbedömningar, skyddsronder egenkontroller, samt support vid tillsynsbesök tillsammans med berörd personal

 

Utbildning och erfarenhet

Vi är ute efter rätt person, inte en specifik examen, men om vi får gissa har du en högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller liknande. Du har också erfarenhet av kvalitets- och miljöfrågor och har kanske rent utav jobbat som verksamhetsutvecklare tidigare? Skriv till oss och berätta!

 

Lite mer om oss

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom teknisk ytbehandling för metall och betong. Vi gillar när det är komplext och där vi kan bidra till att broar och infrastruktur i samhället håller länge. Vårt huvudkontor ligger i Iggesund i vackra Hälsingland, men vi har verksamhet i hela Sverige, från Vuollerim i norr till Vara i söder. Var du bor är därför underordnat.

 

Är du den vi söker?

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till jobbansokan@ipmnorden.com. Sista ansökningsdag är den 17 mars men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller funderingar – mejla vår vd, greger.sohlman@ipmnorden.com