VI SÖKER NORRA SVERIGES MEST FÖRTROENDEINGIVANDE ARBETSLEDARE

Om du har varit i Uppsala har du kanske promenerat över Eddaspången, en gång- och cykelbro över Fyrisån, troligen utan att fundera så mycket över det. Men bron är 134 år gammal och du kan ju bara tänka dig slitaget på en sådan bro mitt i den myllrande studentstaden! Vi fick även äran att måla om den, helt enkelt för att det var ett utmanande uppdrag. Nu förstärker vi teamet med en arbetsledare som ska ansvara för egna projekt inom affärsområde Norra, vilket innebär bas i Piteå med Norrlandskusten som arbetsområde.

 

Vem vi tror att du är

Att vara arbetsledare hos oss är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete som kräver goda ledaregenskaper, samt förmåga att skapa förtroende och långsiktiga kund- och leverantörsrelationer. Vi letar efter en positiv och noggrann person som är lösningsorienterad, självgående och bra på att ta egna initiativ. Våra kunder och leverantörer är ibland engelsktalande, så du behöver vara duktig på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

I stora drag är det här vad som skulle stå i din befattningsbeskrivning:

  • Ansvara för att förvalta befintliga affärskontakter, skapa och utveckla nya kundkontakter
  • Driva och utveckla den dagliga verksamheten inom affärsområde Norra
  • Ansvara för egna pojekt, vilket innefattar allt från planering av personal och maskiner till kund- och leverantörskontakter, fakturering och kvalitetssäkring
  • Säkerställa att vi följer lagar, policys och rutiner i varje steg av arbetet
  • Utveckla och optimera verksamheten avseende effektivitet, kvalitet och produktivitet

 

Utbildning och erfarenhet

Vi är ute efter rätt person, inte en specifik examen, men om vi får gissa har du en bygg- eller anläggningsteknisk utbildning. Du har troligen också jobbat som arbetsledare inom industri, bygg eller anläggning. Har du erfarenhet av arbete med ytskydd, betong, kompositer och rostskydd kommer det att underlätta massor.

 

Lite mer om oss

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom teknisk ytbehandling för metall och betong. Våra kunder finns bland annat inom stål-, pappers, gruv- och kemikalieindustrin, men också inom vatten och avfall och mycket mer. Målet med alla våra uppdrag är att kunden både ska spara pengar, material och energi. Vi gillar när det är komplext och där vi kan bidra till att maskiner, utrustning och infrastruktur håller längre. Vårt huvudkontor ligger i Iggesund i vackra Hälsingland, men vi har verksamhet i hela Sverige, från Vuollerim i norr till Vara i söder.

 

Är du den vi söker?

Låter det intressant? Skicka genast in din ansökan till jobbansokan@ipmnorden.com. Sista ansökningsdag är 24 mars men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar? Ring eller mejla:

Greger Sohlman, vd            greger.sohlman@ipmnorden.com 070-305 65 50

Fredric Eklund, regionchef   fredric.eklund@ipmnorden.com 070-889 02 33